صبح روز چهارشنبه چهارم دی ماه ۱۳۹۸، عبدالمجید پورسعید مدیرعامل و سید حسن سلطانی فیروز رئیس هیات مدیره بانک ایران زمین و سعید قربانی عضو هیئت مدیره بانک و هیئت همراه از مرکز نوآوری ایران زمین بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی جامپ، در جریان این بازدید، ابتدا احمد میردامادی رئیس هیات مدیره مرکز، مقدمه ای از وضعیت کلی مجموعه و مدل مدیریت جدید آن ارائه کرد و سپس شرح عملکرد مرکز در دوره جدید، توسط وحید محمودیان مدیرعامل این مرکز به اطلاع مدیران ارشد بانک ایران زمین رسید.
در این مراسم که با حضور مدیران ارشد بانک و اعضای هیات مدیره مرکز برگزار شد، همچنین تعدادی از طرح های تحت حمایت معرفی شد.
وحید محمودیان مدیرعامل مرکز با ارائه گزارشی گفت: فعالیت های مرکز، بیشتر بر فناوری مالی تمرکز دارد اما حوزه های گردشگری، سلامت، شهر هوشمند، بلاکچین، انرژی و اینترنت اشیا نیز مورد توجه است.
وی با تشریح چرخه استارتاپی مرکز گفت: فعالان با مراجعه به این مرکز، ایده های خود را ارائه می دهند و نسبت به حمایت از آن توسط مرکزمطلع می شوند؛ سپس روی کارشان تمرکز میکنند و آموزش میبینند؛ آن ها در محدوده سه تا شش ماهی که در مجموعه مستقر هستند به شبکه سازی میپردازند، پس از آنکه کسب و کارشان به بلوغ رسید در حضور سرمایه گذارانی که در مجموعه حضور می یابند آن را مطرح و در آخرین مرحله چرخه استارتاپی، زمینه برای تجاری سازی و ورود به بازار برای آنان فراهم می شود.
محمودیان خاطرنشان کرد: برای سال 99 پس از سه مرحله فراخوان، 136 طرح از مسیرهای مختلف را جذب و با بررسی آن ها، 24 طرح به مرحله پیش شتابدهی می روند و پیش بینی میکنیم که در نهایت 12 طرح و کسب و کار جدید با ابعاد در حوزه های مختلف از زیرساخت های موجود استفاده کرده و به تجاری سازی برسند.
وی از ایجاد بخش های جدید مرکز و تعامل بیشتر با بانک ایران زمین در دوره جدید سخن گفت و توریست سلامت را به عنوان پروژه جدید مرکز در قالب سرویس دهی یک اپلیکیشن معرفی و همچنین از اپلیکیشن های دیگر در حوزه فین تک یاد کرد.
وحید محمودیان تاکید کرد: مرکز نوآوری ایران زمین تلاش میکند نقطه ارتباط کارآمد بین توانمندی های بانک ایران زمین و مجموعه های وابسته به کسب و کارهای خلاق و نوآور باشد.
احمد میردامادی رئیس هیات مدیره مرکز نوآوری ایران زمین نیز در سخنانی با تاکید بر اینکه حرکت مرکز در مدت شش ماه که از تولد آن می گذرد پس از طی مرحله آزمایشی، اکنون با رویکردی کاربردی و مصمم به جذب و شتابدهی ایده های استارتاپی به صورت متعادل و متوازن پرداخته تا بتواند تعداد مشخصی از ایده ها را با حفظ کیفیت در آموزش و راهبری فعالان آن، به مرحله تجاری سازی و ورود موثر به بازار برساند، وی تصریح کرد: این مرکز منطبق با سیاست های بانک در این حوزه مبنی بر توسعه بانکداری دیجیتال و حرکت های نوآورانه در بخش فینتک عمل می کند و برتوسعه کسب و کار در جهت پاسخگویی به نیازهای بازار و دگردیسی های نوین، تمرکز دارد.
بنابراین گزارش، عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین پس از بررسی دستاوردهای مرکز نوآوری، با ابراز خرسندی از رویکرد جدید و عملکرد موثر مرکز تصریح کرد: این مرکز با امکانات خوبی که دارد می تواند علاوه بر شتابدهی به استارتاپ ها، با شناسایی نیازهای جدید مخاطبین بانک و شرکت های تابعه، به ارائه راهکارهای موثر پرداخته و به رفع نیازهای خلق شده اقدام کند.
مرکز نوآوری ایران زمین در راستای حمایت از کسبوکارهای خلاق در زمینه های مختلف یاد شده فعال است و با توجه به سوابق مدیران ارشد آن نگاهی ویژه به طرحهای تحول آفرین دارد.